lauantai 30. marraskuuta 2013

AC! #2

2 - Viimeisin animesarja jonka olet katsonut kokonaan läpi

Olen ollut varsin laiska animen suhteen näinä päivinä. En hirveämmin katso sarjoja kokonaan loppuun, mutta sieltä sun täältä jaksoja tulee nähtyä. Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni, kun tämä sitten tuli ilmi.
-alkaa hyräilemään opening-


Niih, oliko tämä yllätys? No ei ollut ei. Koko sarjan juoni oli niin random, että olihan se nyt pakko tarkastaa, että mistä hitto on oikein kyse. Muistan myös, että kaveri oli likannut Skypeen hienon kuvan jostain titaanista. Olin ollut hiukan silleen: "... miettisinkö vielä toisen kerran ennen kuin katson?". Noh, tulihan se sitten katsottua. Manga on parempi, höhö. Plus en kestä kuinka tämä fandom on oikeasti levinnyt käsistä ja saanut varsinaisen vastaanoton myös suomalaisten parissa. Kiitos tumblr, kiitos.

I might be sivuhahmo, but I can be paha perse.
Jooh, jos lempihahmoa pitäisi tuolta väsäistä niin sehän olisi tadaa! -osoittaa gifiä-
Rico. Joo just se, "tosi turha" Rico tai "en ees muista" Rico. En tiedä mikä siinä sitten oikein taas flippas, että rupesin tykkäämään siitä. Ehkä se, että kukaan päähahmoista ei oikein luonut hienoa vaikutusta minuun.
Ps. Inhoon Leviä, ei saa hirttää mua nyt pliis apua.

Oon tosi pahoillani etten jaksa millään puhua tästä sarjasta. Ehkä se on vaan se fandom joka on mut väsyttänyt tai ehkä ei... Dunno.

MUTTA TÄMÄ EI TOKI OLLUT AINOA SARJA JONKA SAIN PÄÄTÖKSEEN. - virn -


Terveppä hei, Vapaus! (aka Free!)
Tosiaan tälläinen sarja tuli sitten myös katseltua, sillä d44 uinti anime äks dee. Harmi, että tästä tuli niin servu, mutta en oikeastaan muuta voinut odottaakaan. Nämäkin nähdään taas ensi kesänä (niin ja titaanit myös joskus) En oikein sanoa hahmoista mitään. Kaikki olivat tosi mainstream ja shilleen. Perus kaura hahmokaarti, mutta kyllä tuota katsoi. Servusta en oo liiemmin koskaan välittänyt, mutta oli kyllä varsin häiritsevä muutama kohtaus siellä, kun ei oltu yhtään peitelty ties mitä vihjausleikkejä jne.

Niin ja kuuluhan siihen uimiseen ne lihaksetkin?
Päästäänkö takaisin lempihahmo-osioon? Yup.
Krhm, ei toki ollut yllätys, että lempparini tästä sarjasta olisi punatukkainen... Hyvät ystävät, se ei ole Rin vaikka kuinka haluaisitte. Sori, feidasin Rinin ja otin hänen siskonsa Goun. (Tai noh, Kou kuten hahmo itse tahtoo sanottavan) Gouta jaksoi katsoa ja ihan jees hahmo vaikka aika moni on sanonut, että mitä se nyt siellä teki kun kyse oli servusta eikä Gou ollut kuitenkaan tarinalle mitenkään arvokas. Nojoo, totta ja ei. Pidin kuitenkin hänestä jollain tapaa vaikka lihasten ihailun voisi jättä pienemmälle.

Kuumin kohta koko sarjassa, terveisin minä. Ehkä Rinin ääninäyttelijän (Mamoru) charmi vaikutti minuun?
Erityismaininnan saa tämän sarjan ending! Siis ihan oikeasti, heti kun näin ensimmäisen jakson ja pääsin endingiin, niin arvatkaapas kuka kuunteli monta tuntia Splash Free! -biisiä. Krhm, joo ei ainakaan tämä tyllerö tässä ei, ei. En ymmärrä, että miten se iski minuun niin voimakkaasti. Lauleskelin jo vähän, kun näin endingin ensimmäistä kertaa. Krhm, ja joo ei: en innostunut kun full versio tästä biisistä sitten tulikin.

Ilmeeni, kun full versio ilmestyi.

2 kommenttia: