tiistai 25. helmikuuta 2014

AC! #4

4 - Ärsyttävin animehahmo
 Tööt. Innostuin tekemään toisen melkein heti perään. Tämä oli aluksi vaikea ja sitten taas helppo ja taas vaikea. Päädyin kuitenkin yhteen hahmoon, jota en voi sietää millään tavalla koko sarjassa.

Maria Ushiromiya // Umineko
Luulette vaan, että söpö tyty.jpg
Tämä pieni tyttö tässä on erittäin ärsyttävä. Vaikka ulkonäkö saattaa tuoda fiiliksen: "Hihi. Söpö ja kivat vaatteet", niin siihen se ns. kiva puoli jääkin. Tää on suoraan helvetistä. Puhuu ärsyttävästi ja UU UUU kokoajan, en kestä. Anteeksi Yui Horie (Marian ääninäyttelijä), olet mahtava, mutta onnistut tekemään Mariasta hyvin ärsyttävän. Kiitoksia paljon.

"Lainasin sateenvarjon noidalta, olen siis taikatyttö :3333"
Maria on vaan kokoajan Beatricen perään koska se on niin cool ja "uu-uu". En kestä. Beatrice sitä ja Beatrice tätä. Ei siinä mitään, hieno nainen toisin kuin Maria. Hyi. Maria on täysin sekaisin. Ei sitä vain voi kestää. Tietty jokainen hahmohan vuorollaan menee päästään sekaisin tässä sarjassa. 

Party hard. Sekoan jo openingissa </3










Marialla on pakkomielle magiaan ja taikuuteen. Hän tietääkin siitä yllättävän paljon. Maria haluaa olla myös itse Beatrice tai noita. Hänen onnekseen niin tapahtuukin, oho spoiler. Anteeksi. MUTTA ONNEKSI VÄIN VÄHÄKSI AIKAA. En olisi kestänyt jos Mariasta olisi tullut pitkäaikainen magiaa osaava noita. Yhh. Hän toki pääsi kostamaan monta asiaa, mutta... Ei. En silti tunne yhtään myötätuntoa häntä kohtaan. En sitten yhtään.
Tiesittekö, että lempikohtani, jossa Maria esiintyy, on melkeenpä se kun Maria saa turpaansa? :33 Lukijat hyvät, en ole lapsiväkivallan tai perheväkivallan puolella. En sitten yhtään. Paskaa semmonen, mutta en kestä Mariaa ja Maria on fiktiivinen hahmo joten hohhoijjaa. Hänen rakas äitinsä aina rankaisee tätä lyömällä tai jotain muuta "hauskaa". Jopa Marian äitiä ärsyttää Marian ulina (Jess, hyvä!)

Äidin raivo on mahtava. "Rakastan tytäräni", juuh niin näkyy!
Katsotaan jos innostuisin kirjoittelemaan / vastailemaan lisää näihin AC! -haastekysymyksiin. Viikonloppu, mikset tule jo? :c Tällä kertaa lopetan tähän vaikka hiukan ikävissä merkeissä (Maria, sinä olet erittäin ikävä asia) See u next time~ ps. Lopuksi Marian pyörivä pää koska luls.

Pyöri pois mun aterialta, kiitoksia.

1 kommentti:

  1. ihanasti kirjoitettu sun inhokista vaikka kaikki muu meniki yli hilseen :DDDd koska en esim tiedä mistä sarjasta puhut :D mut ihanaa et oot tehny taas postausta <3 sun kirjoituksia (niin ennen kuin nykyäänkin) on aina yhtä mukava lukea :)

    VastaaPoista