maanantai 25. helmikuuta 2013

utter silence

Olo on varsin kurainen tällä hetkellä. Älkää ottako sitä kirjaimellisesti, lukijat hyvät. Onneksi pääsi vähän avautumaan yön parhaimmistolle (tiedätte keitä olette), ja sai vähän ajatuksia muualle.

Sain ystävältäni Erikalta (kiitos muru<3) 8 kysymystä joihin olisi tarkoitus vastata tässä näin:

1.  Miksi aloit pitämään blogia?
-  Minullahan oli jo eräs blogi joskus (The Disappearance of Heart), mutta se jäi kärsimään laiskuudestani. Nykyään se toimii yksityisenä blogina johon tulee pikkasen enemmän ja yksityiskohtasemmin henk. kohtasia asioitani, joten pois stalkkerit. Ajattelin tehdä tälläsen vähän julkisemman tapauksen vaikken tätäkään mainostele sen kummemmin missään. Onhan se kiva purkaa ja ilmaista itseään joskus jollain tavalla ja tietää, että joku huonaa sen myös, hih.

2. Mitä inhoat eniten?

- Eniten.. Vaikea kysymys. Varmaan sitä tietämättömyyttä koska siihen liittyy mm. epätietoisuus luottamuksesta, tunteista ja monesta muusta mitä ihmiset yleensä tälläsiin vastailee. Kyse on tiedon puuttumisesta.

3. Lempi alkoholijuomasi?

- Nyt on vaikee sanoa, kun en hirveästi juo noita. Hömhöm, metsämansikkalikööri on hyvää. Karpalosiideri on okei. Bols Blue on kans jepa kun sitä sekottaa jonku Jaffan kanssa (uhh, se vihreys) Kalja on hyi pahaa. Pakko sanoa, että varmaan leguana koska leguana.

4. Mikä on satuttanut sinua eniten?
- Oi Erika kyllä sinä tiedät suurimman osan</3 Mutta tylsästi sanottuna: elämä satuttaa.

5. Kuka on sinun paras ystäväsi/tai tärkein ystäväsi? Jos on enemmän niin ketkä?
- Susanna: Parhaista parhain ystävä.
- Erika: Paras isoveli ikinä!
- Amy: Erittäin hieno herrasmies.
plus muut: Muutama hassu vanha emocornilainen, PK! -ihmiset, pari melulaista.

6. Kerro heidän/hänen parhaat ja huonot puolet?
- Susanna: Viisas pöllö, mutta oot niin lätkässä siihen Wokkiis, että tuntuu joskus ku olisit unohtanut olemassaoloni ;__;
- Erika: Olet ehkä ymmärtäväisin olento päällä maan, mutta äkkipikainen höhlä.
- Amy: Ihana persoona, mutta nähdään liian harvoin.
- Tytti: Olet ihana, mutta miksi et halua olla poni...

7. Jos saisit valita juuri nyt mitä tekisit (äkkilähtö esim. thaimaaseen, pääsisist hyppäämään benzi hypyn, maailman ympärysmatka) eikä rahalla tai muullakaan ei olisi merkitystä, mitä keksisit itsellesi?
- Paha sanoa... Jos magialla olisi hommansa pelissä, niin tekisin varmaan itsestäni just sellasen kun mä haluan olla ulkonäöllisesti :0 Muuttaisin varmaan myös omaan kämppään ja ottaisin ne kaks kania.

8. Mielipiteesi tupakasta?
- Itse en harrasta, mutta jos joku haluaa harrastaa niin harrastakoot.


6 kommenttia:

  1. Pui samoin! Koska ei ponia >:c voisit kirjottaa sen pelko postauksen jossai vaihees hihii haluun lukee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;__; mutta kun ponit... joo, nii voisinki. voisin alotella sitä ehkä nyt jo, mut hope so ei rupee liikaa pelottaa sit XDD

      Poista
  2. hih, kauhee ku oli vaikea keksiä sulle kysymyksiä :3 mut ihana toi sun kommenntis musta XD i know iiit, oon hiema äkkipikainen ja JÄÄRÄPÄÄ :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus kysymyksistä :3 Oli kivoja ja itse asiassa hain tavallaan juuri tuota jääräpää -sanaa ja sen tarkoitusta, mutten saanu sitä aivoihini kehittymään :D

      Poista